Waarschuwing: Dit is een automatische vertaling van de machine. Er kunnen onjuistheden of onvolledigheden.
       

Wat is Civilization IV? 

In het kort: De geïndustrialiseerde samenlevingen zijn verhuisd naar een tijdperk van entertainment. In deze cultuur, technologieën van massa-communicatie leveren auditieve en visuele boodschappen om hele gemeenschappen, houden van mensen geamuseerd en geïnformeerd. We hebben hier een fast-paced, stijl gedefinieerd cultuur gedomineerd door beelden van de menselijke persoonlijkheid, of het nu in de sport, muziekopnamen, of tv-shows. Commerciële reclame steunt de shows.

******* ******* ******** ******** ******** *******

We weten dat deze beschaving als de entertainment cultuur. Personen die vandaag zijn zich bewust van een nieuwe cultuur - popcultuur - die heeft gevangen de genegenheid van de jonge, terwijl het ondermijnen van de cultuur geleerd in scholen. Een nieuwe analfabetisme kunnen verspreiden als kinderen opgroeien voor televisietoestellen en omarmen rock 'n roll muziek.

Entertainment, ook, heeft een geschiedenis. Amerikaanse entertainment kan worden teruggevoerd naar de 19e eeuw buitenissig shows, de circussen van PT Barnum, buitenshuis sportevenementen, minstreel shows, internationale exposities, penny arcades, en dergelijke. Broadway shows, vaudeville, jazz optredens, boksen kampioenschap gevechten, en de Major League honkbal waren populair in de vroege 20e eeuw. Nu mensen zijn in het gokken, pro basketbal, fake worstelen, gehuurd video's, video games, en, natuurlijk, televisie sitcoms. Elke generatie heeft zijn reeks van omleidingen. Elk gebied van entertainment heeft zijn eigen geschiedenis.

Deze beschaving kan niet zonder verwijzing naar ontwikkelingen in de communicatietechnologie worden besproken. Bewegende beelden en grammofoons, een erfenis van Thomas Edison, de weg vrijgemaakt voor een cultuur die gebaseerd is op radio en televisie. Enorme publiek afgestemd op dit soort van entertainment, die in wezen vrij was ooit de ontvangende apparatuur werd aangekocht.

Men kan zien dat de entertainment industrie is groter dan een enkele sector; het is wat trekt klanten voor bedrijven in alle bedrijfstakken door het vastleggen van de aandacht van mensen. De inrichting van uitglijden in commerciële boodschappen naast het gedeelte dat de kijkers of luisteraars willen ontvangen is een uitvlucht geërfd van krantenadvertenties; maar het werkt. Veel commerce draait rond dit apparaat verkoop.

De geschiedenis van de Amerikaanse entertainment heeft raciale ondertoon. Te beginnen met de "Jim Crow" deuntje, werden witte publiek aangetrokken tot zwarte routines. Binnenkomst Jackie Robinson's in de Major League honkbal en Elvis Presley's imitatie van zwarte muziekstijlen waren belangrijke stappen in de ontwikkeling van de entertainment cultuur.

Een spanningsveld bestaat tussen popcultuur en de "hoge" cultuur van symfonische muziek, theater en kunst, die academische respect afdwingen. De ene behoort tot de vierde beschaving, terwijl de eerstgenoemde is een overblijfsel van de derde. In de popcultuur, performers zijn de ster; in de vorige cultuur, het is de componist, schrijver, of maker van artistieke werken.

De vierde beschaving nam af in de nasleep van de twee wereldoorlogen. Mensen wilden hun gedachten af ideologieën en boze gedachten te houden. Maar nu de entertainment wereld wordt steeds minder leuk en meer bezig met de zakelijke aspect. Mensen worden steeds moe van de dumbed-down, one-size-fits-all massa-entertainment. Als ze zich tot kabel-tv en het internet, aandeel van de prime-time publiek netwerk televisie is beneden.

De vierde beschaving is gecentreerd in de massamedia van nieuws en entertainment die hebben bestaan vanaf het einde van de Eerste Wereldoorlog tot heden. Zijn dominante culturele technologieën zijn diverse apparaten van elektronische communicatie.

Voor een meer volledige geschiedenis van Civilization IV, lees vijf tijdperken van de Beschaving, hoofdstuk 7

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans  

vereenvoudigd Chinees - Indonesisch - Turks - Pools  

Copyright 2015 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden

http://www.worldhistorysite.com/description4k.html